Varumärken

Att barn har olika intressen är ingen hemlighet, men något alla har gemensamt är ändå intresset för leksaker. Dockor, bilar, klossar, tågbanor – det mesta går numera att köpa online. Att handla leksaker online betyder att du slipper den stress som det innebär att vistas i en leksaksaffär, med skrikande ungar och svettningarna som bryter fram. Dessutom är priserna på leksaker på nätet oftast mycket billigare än när du handlar i vanliga butiker. När du shoppar leksaker online har du även möjlighet att jämföra olika produkter lättare och få ett ännu bättre pris.

De flesta varumärken på leksaker går att hitta online. Lego, Mattel, Brio, Disney, Fisher Price, Alga och mycket mycket mer. Se till att köpa dina leksaker i webshoppar som har ett gott rykte och som säljer kvalitativa leksaker som inte går sönder efter första leken. De flesta webshoppar har bra indelningar av sina leksaker, så att du kan söka på varumärken, ålder, intressen och så vidare. Men du hittar också roliga leksaker hos andra än de renodlade leksaksbutikerna online. På exempelvis Coolstuff hittar du mycket roligt, som radiostyrda badankor, uppblåsbara bananer att ha i poolen och den frisbeeliknande ”Aerobics flygande ring”.

Vill du läsa om olika tester av leksaker så rekommenderas leksakerna.se, en hemsida som testkör och provar olika leksaker. Det kan handla om barnkalas-setet Laban, studsbollar eller Littlest Pet Shop. Här finner du råd och tips om bra och dåliga leksaker och var du hittar dem online. Du kan också besöka forum som familjeliv.se får att få råd om bra leksaker för barn. Dra nytta av dessa tips så minskar risken för att du köper leksaker som inte uppskattas eller som går sönder.

Söker du Barbie, Cars, Byggare Bob eller Alga leksaker kan du besöka Dodde.se. Här hittar du de flesta kända varumärkena på marknaden och alla kommer med ett års garanti vid eventuella fabriksfel. Här finns också spel som Yatzy, byggsatser från Mekano och gåvagnar med Bamse som motiv. En annan bra leksaksbutik på nätet är BR Leksaker. Här finner du roliga och kreativa leksaker från en mängd olika tillverkare och i en rad olika kategorier. Micki är ett känt varumärke med egen websida, där du hittar leksaker av hög kvalité. Lundby dockskåp, plocklådor från Micki själva och PVC-fria dockor i form av Pippi Långstrump, Tommy och Annika.

Njut av friheten att köpa leksaker online! Frakten brukar inte kosta så mycket och beställningarna levereras ofta inom ett par dagar från att ordern har lagts.