The Simpsons i Legotappning

”Från kund” (OBS tidigare sortiment från oss)

När jag först såg bilderna på The Simpsons-karaktärerna i Legotappning var jag inte så imponerad. De föll mig inte i smaken riktigt. De såg lite skumma ut, helt enkelt. Inte riktigt som Lego, på något sätt.

Men när vi köpte påsar till barnen som kom på Albins femårskalas och när de därefter öppnades ändrade jag mig. De är ju faktiskt riktigt bra!

Det har hunnit bli några stycken till samlingen nu. Vi kommer nog inte försöka få den komplett utan nöjer oss nog här. Kanske kommer kanske huvudkaraktärerna att läggas till samlingen via lite inköp eller så, men några mer påsar blir det nog inte.

Till skillnad från minifigurerna från Lego The Movie står de här inne på mitt kontor istället för att lekas med. Anledningen är inte att jag förbjudit Albin att leka med dem utan det är bara så att en femåring har ingen större relation till The Simpsons.

Vill tacka er för det nya billigare sortimentet, trött på de överpriser som är på originallego