Slipp skrikiga köer

Glöm långa köer, skrikande barn och oändliga rader av hyllor med leksaker – handla dina leksaker online istället! Oavsett vilka varumärken du letar efter kan du hitta dem online och ofta till mycket lägre priser än i de vanliga leksaksbutikerna. Anledningen till att leksaksbutiker online kan hålla så låg priser är att de inte har lika höga kostnader för personal och butikshyror, som de fysiska leksaksbutikerna. Dessutom köper de inte leksaker i väldigt stora kvantiteter, som drar ner priserna, då de har en mycket större kundkrets än din lokala lilla leksaksbutik.

Mindre barn behöver inte mer avancerade leksaker än klossar, lättare puzzel eller kanske en gå-stol. Micki är ett leksaksfabrikat som riktat in sig på de lite yngre och som tillverkar fina produkter i rejäla material som tål mycket lek och mycket väl kan ärvas av den nästa i barnaskaran. Se till att köpa leksaker i hårdplast och trä, så håller de längre. Duplo ägnar sig också till de små barnen och är ett lego i stort format i mängder av färger och modeller.

För de lite äldre barnen är vanliga Lego eller Mekano passande. Här kan barnen ägna timmar åt att bygga, riva ner, göra om och utveckla sin motorik och utbudet av olika Lego produkter är enormt. Det finns affärer, bondgårdar, lego att bygga fritt av, Star Wars, piratskepp och mycket mer. Lego är dock en rätt dyr leksak, så här tjänar du verkligen att köpa den online, då priserna kan vara flera hundralappar lägre än i vanliga leksaksbutiker.

För flickor, men också en del pojkar, är Barbie ett av de mest populära och äldsta märkena på marknaden när det gäller dockor. Även Barbie kommer i en mängd varianter, etniciteter, kläder, accessoarer och tillbehör, som utan tvekan kan ge sysselsättning i många år.